Vrolijke keramiek Jacht in 2021

Fanaten, liefhebbers en verzamelaars: vrolijke keramiek jacht in 2021!

Het jachtseizoen is weer geopend, niet een bloeddorstige maar de vrolijke keramiek jacht. Op jacht naar nieuwe kleuren, vormen en objecten. Sporen zoekend naar nieuwe technieken, materialen en processen. De ontdekkingsreis naar het heden, verleden en de toekomst..

Het jachtterrein van de keramiek fanaat is niet beperkt tot de fysieke wereld, maar verkent ook de grenzen van onze fantasie, innovatie en creativiteit. Het is geen wedstrijd, maar een collectieve studie. Een project van keramiek- en glazuurtheoritici, leveranciers, makers, liefhebbers en verzamelaars (en dan vergeet ik er vast nog een paar).

Vrolijke Keramiek Jacht in 2021

De keramiek jacht is een gezamenlijke opgave onze cultuur door te geven aan de de toekomstige keramiek fanaten. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij. En ik prijs mij zelf gelukkig dat er zoveel keramiek liefhebbers zijn die dit ondersteunen.

Ik wens daarom iedereen een vrolijke keramiek jacht in 2021! (en alle jaren die daarna komen).

De keramiek jacht

En een jacht is het. Ik zet strikken, maar vang niet alles waarop ik jaag. Ik richt mijn vizier nauwgezet, maar raak zeker niet alles waarop ik richt. Het stelt mijn uithoudings- en incasseringsvermogen op de proef. Maar als een echte “keramifiel” geef ik niet op.

Het is namelijk ook een vrolijke jacht. Voor elk schot dat mis gaat, leer ik er weer iets bij. Voor alle vallen die mijn prooi ontwijkt, is de bijvangst een verrassing. In deze jacht vallen geen slachtoffers, maar wint de keramiek.

Vrolijk nieuwjaar en happy hunting (op keramiek)

Zelfs als je mis grijpt…

Vrolijk nieuwjaar en happy hunting

Ik wil dit daarom nooit missen. Ik blijf jagen totdat ik deze keramiek jacht voor de eeuwige keramiek jachtvelden ga inruilen. Maar tot die tijd zal ik stil staan bij de jachtbuit van het afgelopen jaar en de prooi voor het komende jaar.

Ik ben blij dat er zoveel keramiek fanaten mijn jacht ook dit jaar weer hebben gevolgd. Het is geweldig om te zien hoeveel mensen een handgemaakte keramiek een warm hart toe dragen.

DFB-keramiek wenst iedereen een geweldig 2021 ...en happy hunting (op keramiek)!

Ik wens iedereen een geweldig 2021

…en happy hunting (op keramiek)!


Ook 10 % korting op handgemaakte keramiek?

Word lid van de Keramiek Bende en ontvang 10% korting op iedere bestelling in mijn webshop!

4 gedachten over “Fanaten, liefhebbers en verzamelaars: vrolijke keramiek jacht in 2021!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.